Aquesta 4a edició, l’organització ha preparat un recorregut de 8,70 Km (± 380 m de desnivell), per pistes i camins de la Serra de les Ferreres, situada al nord del municipi de Gavà, accessibles des de els barris de La Sentiu, Ca n’Espinós, Can Tries i Bruguers, per on transitarem de manera pausada.
Aquest any, per primer cop, participen de l’organització els 4 barris de muntanya de la ciutat, cosa que considerem com a molt positiva, a banda de diferents entitats de ciutat (UME, Esplai Masia Espinós i AMPA CEIP Marcel·lí Moragas), que ja han col·laborat anteriorment, així com l’Ajuntament de Gavà.
En el decurs del recorregut, que s’inicia a La Sentiu, passarem pels barris de Ca n’Espinós i Can Tries. Farem una pausa per esmorzar a tocar del dipòsit d’aigües del Camí de les Ferreres, als peus del barri de Bruguers, i tornarem al punt de sortida, i final del recorregut, pels volts de les 12:30 hores. Al lloc de sortida/arribada disposeu d’una gran àrea d’aparcament lliure.
Per formalitzar la vostra participació, gratuïta, només haureu d’omplir el formulari electrònic que trobareu en l’enllaç següent fins el 14 de maig. És molt senzill: clica aquí
o si ho preferiu adreceu-nos un correu electrònic, amb les vostres dades bàsiques (nom i cognoms, edat, sexe, telèfon, adreça electrònica, com ens heu conegut, i en cas d’ésser menor d’edat qui us acompanyarà) i nosaltres ens ocuparem de la vostra inscripció gratuïta.
Si us plau, feu extensiva l’activitat a totes aquelles persones que penseu poden estar interessades.
Us esperem a tots i totes!!!
0 Comments
Kindle
Me encanto el iamrecntbio gastronf3mico. Os dejo mi receta del PASTEL DE ZANAHORIA:Ingredientes:•1 taza de aceite•2 tazas de azfacar morena (puede ser blanca)•4 huevos•1 cucharadita de Royal•1 cucharadita de sal•1 cucharadita de canela en polvo•2 tazas de harina•3 tazas de zanahoria rallada•1 taza de nueces•Unas pasasPreparacif3n:Mezclar en un bol el aceite, el azfacar y los huevos (mejor las claras a punto de nieve). Despue9s af1adir la harina tamizada con la levadura, la canela, la zanahoria, las nueces y las pasas. Mezclar bien.Verter en un molde engrasado.Precalentar el horno a 170aa y hornear 45 minutos aproximadamente, hasta que al pinchar salga el pincho limpio.Dejar enfriar y espolvorear con azfacar glass.