Menjador

 
Partícips de l’ensenyament d’última generació que l’escola Marcel·lí Moragas imparteix, on l’espai del menjador s’integra totalment en el projecte educatiu del centre. Comptem amb un gran equip preparat per respondre a les necessitats d’alimentació i aprenentatge de cada comensal, caracteritzat pel seu esperit de convivència, l’alt nivell de professionalitat i experiència i la seva forma d’entendre l’educació en el temps de lleure i menjador.

 

El correcte desenvolupament de tots i cadascú dels nostres alumnes ens importa més enllà de l’aula de menjador.”

L’equip de monitores té la missió de fer de mirall per al nen, plasmant en el seu cap conceptes, idees positives, coneixements, hàbits i valors que li seran tan importants al llarg de la seva vida. Les monitores eduquen, en el temps de menjador i durant el temps de lleure a través d’activitats que combinen diversió, aprenentatge i convivència amb el tracte directe i personal amb els alumnes.

· Objectiu: Educar perquè desenvolupin els coneixements adquirits autònomament al llarg de la seva vida.

L’equip de cuina s’encarrega d’elaborar aquests apetitosos menús cassolans de què gaudeix l’alumnat, amb un alt grau d’implicació que es veu recompensat amb gestos gratificants per part dels comensals. Els menús, atractius a la vista i al paladar amb nombroses combinacions de textures i colors, acompleixen l’objectiu de que tots els comensals prenguin l’actitud d’assaborir l’experiència de dinar correctament i valorar cada aliment.
La planificació de l’atenció a les famílies, de l’horari de menjador, dels grups i de les activitats que es realitzen, comtempla la necessitat d’adaptar els continguts tant al projecte en curs com a les circumstàncies reals de cada comensal i moment.
És la pròpia experiència de la coordinadora de l’equip de Vipabur-ptl l’encarregada de que tot surti millor que les pròpies previsions.
El correcte desenvolupament de tots i cadascú dels nostres alumnes ens importa més enllà de l’aula de menjador. Estarem encantats de poder formar el vostre fill/a en l’àmbit educatiu de l’espai de menjador.

http://www.vipaburptl.es/

Deixa un missatge